Osobnosť Ray Liotta
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

18.12.1954, Newark, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Mladý Sheldon2017
Vincent
Muppets Most Wanted2014
The Identical2014
Reece Wade
Sin City: Ženská, pre ktorú by som vraždil2014
Joey
Killing Them Softly2012
neurčené
Wanderlust2011
Iceman, The2011
Roy Demeo
Nočné rande2010
Joe Miletto
Observe and Report2009
detektív Harrison
Imigranti2008
Cole Frankel
Pán Včielka2007
Ray Liotta - hlas
Vzbura v Seattli2007
major Jim Tobin
Hannibal2001
Paul Krendler
Krajina policajtov1997
Gary \'Figgsy\' Figgis
Nezabudnuteľná1995
David Krane