Osobnosť Mark Ruffalo
N/A
Video (1)

Dátum narodenia:

22.11.1967, Kenosha, Wisconsin, USA

Herecká filmografia
Spotlight2015
Mike Rezendes
Avengers 2: Vek Ultrona2015
Bruce Banner / The Hulk
Podfukári 2. dejstvo2015
Dylan Rhodes
Foxcatcher2014
David Schultz
Love Song2013
Dan
Podfukári2013
Avengers: Pomstitelia2012
Bruce Banner / Hulk
Thanks for Sharing2012
Adam
Margaret2011
Jason Berstone
Kids Are All Right, The2010
Paul
Prekliaty ostrov2009
Chuck Aule
Blindness2008
doktor
Reservation Road2008
Dwight Arno
Bratia Bloomovci2008
Stephen;
Zodiac2007
inšpektor David Toschi
Hovorí sa2005
Jeff Daly
A čo ak je to pravda?2005
David
Cez noc tridsiatničkou 2004
Matt Flamhaff
Collateral2004
Fanning