Osobnosť Sandra Bullock
N/A

Sandra Bullock

Osobnosť Sandra Bullock
N/A

Dátum narodenia:

26.7.1964, Arlington, Virginia, USA

Herecká filmografia
Stratené mesto2022
Loretta Sage
Bullet Train2022
Maria Beetle
The Unforgivable2021
Ruth Slater
Debbina 82018
Debbie Ocean
Mimoni2015
Scarlett Overkill (hlas)
Drsňačky2013
Sarah Ashburnová
Gravitácia2013
Dr. Ryan Stone
Príšerne nahlas a neuveriteľne blízko2012
neurčené
Návrh2009
Margaret Tate
The Blind Side2009
Leigh Anne Tuohy
Predtucha2007
Linda Quinn Hanson
Dom pri jazere2006
Kate Forster
Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná2005
Gracie Hart
Crash2004
Jean Cabot
Nebezpečná rýchlosť1994
Annie
Demolátor1993
poručík Lenina Huxley