Osobnosť Sandra Bullock
N/A

Sandra Bullock

Osobnosť Sandra Bullock
N/A

Dátum narodenia:

26.7.1964, Arlington, Virginia, USA

Herecká filmografia
Stratené mesto2022
Loretta Sage
The Unforgivable2021
Ruth Slater
Debbina 82018
Debbie Ocean
Mimoni2015
Scarlett Overkill (hlas)
Drsňačky2013
Sarah Ashburnová
Gravitácia2013
Dr. Ryan Stone
Príšerne nahlas a neuveriteľne blízko2012
neurčené
Návrh2009
Margaret Tate
The Blind Side2009
Leigh Anne Tuohy
Predtucha2007
Linda Quinn Hanson
Dom pri jazere2006
Kate Forster
Miss špeciálny agent 2: Krásna a nebezpečná2005
Gracie Hart
Crash2004
Jean Cabot
Nebezpečná rýchlosť1994
Annie
Demolátor1993
poručík Lenina Huxley