Tajný život maznáčikov si drží víťazné miesto slovenského rebríčka i v 35. týždni

6.9.2016|Marko Aust|

Animovaný rodinný film Tajný život maznáčikov si i po štyroch týždnoch udržal prvenstvo rebríčka v prvom septembrovom otváracom víkendovom týždni. Jeho tržby narástli o ďalších takmer 50 tisíc Eur za 9 373 platiacich divákov.

Druhé miesto obsadil ďalší rodinný film Kamoš Obor od filmového legendárneho režiséra Stevena Spielberga. Tento dobrodružný fantasy film, ktorý prejednáva príbeh malého dievčatka z pera spisovateľa Roalda Dahla. Malej Sophie v boji proti obrom ľudožrútom pomáha kámoš... obor a navyše je veľmi zábavným spoločníkom. Postarali sa o tržby 42 136 Eur a vyše 8 tisíc divákov.

Posledný tretí stupienok viťazov patrí komédii Matky rebelky od režisérskej dvojice Jona Lucasa a Scotta Moorea, ktorá má od uvedenia už za sebou štvrtý týždeń. V tomto týždni si pripísala tržby 24 447 Eur spolu s 4 321 divákmi.

Z noviniek sa v rebríčku do 20 miesta umiestnili ešte tri filmy. Na šiestom mieste je to biografická vojnová dráma Bitka o Sevastopoľ o legendárnej snajperke ZSSR, ktorá počas 2.svetovej vojny zabila 309 nepriateľov (tržby 16 668 Eur / 3 238 divákov). Dvanáste miesto patrí francúzskej komédii Bláznivá päťka o piatich kamarátov z detstva, ktorí si užívajú život v Paríži (tržby 7 654 Eur / 1 510 divákov) a šestnástne miesto dokumentárnemu filmu Sloboda pod nákladom od Pavla Barabáša o ťažkom živote tatranských nosičov (tržby 4 651 / 1 252 divákov).

  Foto © Cinemart SK

Súvisiace články