Prvý teaser trailer k filmu Rodinka úžasných 2

19.11.2017|Ivet Kollárová|
Prvý teaser trailer k filmu Rodinka úžasných 2

Štúdia Disney-Pixar v roku 2004 svetu predstavili Rodinku úžasných, ktorá pomocou svojich superschopností zachraňovala svet. Teraz sa po 13 rokoch vracia späť. Bob Parr ako Pán Úžasný, jeho manželka Helen Parr alebo aj Elastižena, dcéra Violet, ktorá dokáže vytvoriť elektromagnetické pole a vie byť neviditeľná, super rýchly Dasch, či najmladší člen rodiny Jack-Jack, u ktorého si nebol nikto istý jeho schopnosťami. Až do teraz.

Prvý teaser neprezradí veľa, no čo to napovie o schopnostiach malého Jack-Jacka. Z oficiálneho stanoviska štúdii vieme, že „dvojka“ Úžasných sa zameria viac na Helen, a Boba, Violet, Dasha a Jack-Jacka uvidíme ako si doma poradia s úplne normálnym, nesuperhrdinským životom. Až do chvíle, kým sa neobjaví nových zloduch so svojím diabolským plánom na ovládnutie sveta. A tak sa bude musieť Rodinka úžasných opäť spojiť s Frozonom, aby odvrátili blížiacu sa katastrofu.

O réžiu sa opäť postaral Brad Bird, ktorý v anglickom origináli nahovoril obľúbenú módnu návrhárku superhrdinov, Ednu Mode.

Film Rodinka úžasných 2 príde do našich kín 2. augusta 2018.

Zdroj:  thewaltdisneycompany.com Foto © Depositphotos/Disney Studios/Pixar/Youtube

Súvisiace články