Herec Cillian Murphy si zahrá v pokračovaní filmu Tiché miesto

2.4.2019|Ivet Kollárová|
Herec Cillian Murphy si zahrá v pokračovaní filmu Tiché miesto

Z hororu Tiché miesto sa po jeho uvedení do kín stal prekvapivý hit, ktorý s rozpočtom niečo okolo 17 miliónov dolárov celosvetovo zarobil cez 340 miliónov. Štúdia Paramount dlho nerozmýšľali a rozhodli o pokračovaní filmu, v ktorom rodina bojuje o prežitie vo svete, ktorý terorizujú monštrá reagujúce na hocijaký, aj najmenší zvuk. 

Na režisérsku stoličku sa opäť posadí John Krasinski, ktorý pre film napíše aj scenár, tak ako tomu bolo aj v prvom filme. Svoje úlohy z jednotky by si mali zopakovať Emily Blunt a detskí herci Millicent SimmondsNoah Jupe. Najnovšia informácia hovorí aj o novej mužskej akvizícii, ktorou bude herec Cillian Murphy.

Detaily filmu známe zatiaľ nie sú, no Murphy by mal stvárniť záhadného muža s nešpecifikovaným úmyslom, ktorý sa pridá k preživšej rodine. Natáčanie pokračovania filmu Tiché miesto, ktoré zatiaľ nemá názov, je naplánované na leto. Film by mal aj do našich kín doraziť 14. mája 2020.

Cilliana Murphyho, ktorý často spolupracuje na filmoch s Christopherom Nolanom, môžeme aktuálne vidieť v seriáli Peaky Blinders, kde stvárňuje šéfa zločineckého podsvetia v Birminghame, Thomasa Shelbyho. Z nolanovských filmov je známy z trilógie Batman, kde stvárnil zloducha Dr. Jonathana Crana, zahral si aj v Počiatku, či vojnovej dráme z 2017, Dunkirk

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Carrienelson1 | Dreamstime.com

Odporúčané články