Prvý trailer k marvelovskému seriálu WandaVision

22.9.2020|Ivet Kollárová|

Štúdia Disney zverejnili prvú ukážku k pripravovanému seriálu WandaVision v rámci marvelovského filmového univerza (MCU), ktorý bude dostupný na streame Disney+. Ukážka v retro štýle 50. rokov neprezrádza veľa z deja seriálu a ani sa z nej nedozvieme ako to, že spolu Vision a Wanda Maximoff žijú, no objaví sa v nej informácia o Visionovej smrti z filmu Avengers: Nekonečná vojna.

Seriál samotný štúdia Marvel opisujú ako mix klasických sitcomov a filmov v rámci MCU, v ktorom Wanda a Vision, ktorí oplývajú obrovskými super-schopnosťami, žijú spokojný život na predmestí veľkomesta. Avšak len do chvíle, pokým si nezačnú uvedomovať, že nie všetko je tak ako sa zdá. 

Medzi prvotnými informáciami o seriálových projektoch v rámci MCU sa hovorilo o ich prepojení s konkrétnymi filmami MCU. Postava Wandy Maximoff a.k.a. Scarlett Witch by sa mala objaviť aj vo filme Doctor Strange in the Multiverse of Madness, ktorý by mal byť priamo ovplyvnený seriálom, no v akom veľkom rozsahu a či sa budú dať projekty pozrieť aj samostatne známe nateraz nie je.

Známy rovnako nie je ani dátum premiéry seriálu WandaVision. Pôvodne plánovaná premiéra bola stanovená na december 2020. No s pozastaveným natáčaním sa tento dátum bude posúvať. 

Hlavné úlohy Wandy a Visiona si zopakujú Elizabeth OlsonPaul Bettany. Okrem nich vo filme uvidíme aj Kat Dennings, Teyonah Parris, Randalla Parka, či Kathryn Hahn. Režisérom seriálu WandaVision je Matt Shakman a hlavným scenáristom je Jac Schaeffer.

Prvým seriálom z MCU mal byť The Falcon and Winter Soldier, ktorý mal mať premiéru už v auguste. Kvôli aktuálnej situácii a rovnako prerušenému natáčaniu, stream Disney+ posunul jeho premiéru na neskorší dátum v roku 2020. Disney+ na svojich obrazovkách ponúkne aj ostatné pripravované MCU seriály, ako LokiHawkeye, či What If...?, ktoré by mali mať premiéru niekedy v roku 2021

Zdroj:  indiewire.com Foto © Disney+/Marvel/twitter

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...