Seriál Stranger Things sa vráti na obrazovky Netflixu aj vo svojej štvrtej sérii

1.10.2019|Ivet Kollárová|

Presne 4. júla odpremiéroval streamovací gigant Netflix tretiu sériu úspešného sci-fi seriálu Stranger Things. Svet Upside Down sa presunul do 80. rokov, kde sa dostal do špirály tragických udalostí spôsebené najväčším demogorgonom, či tieňovým monštrom, akému kedy naši hrdinovia museli čeliť, na pozadí toho všetkého prežívali svoje vlastné osobnostné prebudenia, teenagerské, či existenčné problémy.

Mnohí diváci sa ešte ani nestihli spamätať z výnimočne dobrej tretej série a už sa môžu naladiť na sériu novú. Netflix rozhodne nezaháľa a včera zverejnil prvú oficiálnu upútavku k štvrtej sérii, ktorá odhaľuje veľmi zaujímavú skutočnosť (ktorá môže prezrádzať veľa, no zároveň aj nič).

Rovnako ako predchádzajúce tri série, aj o štvrtú sa postarajú autori seriálu Stranger Things, bratia Matt a Ross Dufferovci, ktorí s Netflixom uzavreli niekoľkoročnú, a niekoľko miliardovú, zmluvu a my sa tak od nich môžeme dočkať aj iných projektov.

Dátum realizácie štvrtej série seriálu Stranger Things zvrejnený zatiaľ nebol. Tretia séria sa na obrazovky Netflixu dostala takmer po ročnej prestávke. Vo štvrtej sérii by sme sa mohli dočkať aj všetkých (?) hlavných predstaviteľov, mladých aj „služobne“ starších, ktorí si pred treťou sériou vybavili nové kontrakty.

Mladíci Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin a Noah Schnapp si svoj honorár zvýšili takmer 12-násobne od predchádzajúcich sérii a za epizódu zarobili 250 tisíc dolárov. Winona RyderDavid Harbour sa vyšvihli na 350 tisíc dolárov za epizódu a predstaviteľka Eleven, Millie Bobby Brown by sa mala pohybovať na sume medzi 250 až 350 tisíc dolármi za epizódu.

Zaujímavé bude sledovať, či sa Dufferovci rozhodnú seriál ukončiť štvrtou sériou alebo ju potiahnu ďalšími dvoma. Pretože ako sa nechali počuť v priebehu rokov, zo show nechcú vytvoriť dlhodobo vysielaný seriál, ich ideál by bol štyri maximálne šesť sérii.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Netflix / Youtube reprofoto

Súvisiace články

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Seriálové novinky HBO na apríl 2021

Po filmových novinkách prichádzajú na rad seriálové novinky. Priaznivci seriálov si určite prídu na svoje, tešiť sa môžu napríklad na...