HODNOTENIE

emkey
Jason01
Veľmi zaujímavo skonštruovaný film. Na začiatku ničomu nechápete a zdá sa Vám, že to chcete vypnúť. Hovoríte si, ako je možné, že je ten film taký zlý, však tam hrá Will Smith. A potom, keď to už, už idete vypnúť, film Vám ako záchranné koleso hodí konečne nejakú dejovú líniu. Willy sa zaľúbi, hmm, to je pekné, ale stále nudné. Začínate pochybovať, zívať. Už len posledných päť minút... A vtedy sa to stane. Osvietenie. Začínate chápať. Herec si ľahne do vane, a spomína. Opäť osvietenie. Všetko do seba zapadá. Každá jedna z tých nudných a nekonečných, spolu nesúvisiacich scén. Nabehne Vám husia koža, tlačia sa Vám do oči slzy. Nie zo smútku, ale údivu, prekvapenia, osvietenia.
deep-dyed
velmi silny film, dopozeral som ho asi pred 20 minutami, ale zanechal vo mne nieco, o com musim neustale premyslat a viem, ze este dlho premyslat budem.. smitha mam zafixovaneho ako komika, ale tu podal neskutocny vykon, nejsom odbornik, ale klobuk dolu, tak ako aj pred celym nametom, silny a bolestivy zaroven..
guri
OReX
Veľmi silný námet a príbeh. Herecký výkon Willa Smitha fantastický. Film veľmi pomaly, v sekundových prestrihoch odhaľuje súvislosti a dôvody konania hlavnej postavy až do takmer úplného záveru. Dá sa o tom napísať aj viac ale lepšie raz vidieť, než 100x čítať ;) 86%