HODNOTENIE

RobertHolik
Hlavny herec mal vyhrat Oscara za toto
emkey
guri
Za malo penazi vela muziky. Velmi vela muziky. Klobuk dole pred reziserom, ktoremu sa podarilo originalny pribeh podarilo zabalit do draho vyzerajuceho sci-fi pozlatka.
OReX
Tak na tento počin je naozaj ťažké dať jedno komplexné hodnotenie. S celkom som spokojný. To, či sa divákovi bude páčit záleží len od toho, čo očakáva. Treba sa pripraviť, že celé to je viacmenej dokument, ktorý môže nudiť ale vyvažujú ho akčné vsuvky a naozaj špičkové spracovanie. Neznámi herci, netypické prostredie, zaujímavý námet a opäť vynikajúce spracovanie. Kto si potrpí na detail, si unaví oči hľadaním nedostatkov. Všetko, čo vidíte, je podané a zasadené do prostredia naozaj realisticky. Je to taký kvalitnejšie spracovaný Cloverfield s myšlienkami a pohľadmi, ktoré poukazujú a odrážajú dnešnú dobu. Neillova celovečerná prvotina si naozaj zaslúži pozornosť.
peto166
urcite dobry film, ako som pozeral zaciatok som si myslel ze to len preklikam a za 5 min bude konec, ale nastastie sa to rozbehlo dobrym smerom a nepreklikol som ani raz :) je to dobry film, uz len z toho dovodu ze aspon co som ja videl a videl som dost filmov s UFO tematikou, tak toto je doslova novinka, ako myslim to tak ze takto toceny film s ufom som este nevidel.. co sa mi pacilo!