Osobnosť Mark Wahlberg
N/A
Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

5.6.1971

Herecká filmografia
Mile 222018
Všetky prachy sveta2017
Fletcher Chase
Ocko je doma 22017
Dusty Mayron
Patriots Day2016
seržant
Deepwater Horizon: More v plameňoch2016
Mike Williams
Vincentov svet2015
Macík 22015
John Bennett
Transformers 4: Zánik2014
Cade Yeager
Zlomené mesto2013
Billy Taggart
2 Guns2013
Stig
Pot a krv2013
Daniel Lugo
Na život a na smrť2013
Marcus Luttrell
Kontraband2012
Chris Farraday
Macík2012
John
Fízli zo zálohy2010
Terry Hoitz
Boxer2010
Micky Ward
Pevné puto2009
Jack Salmon
Max Payne2008
Max Payne
Udalosť2008
Elliot Moore
Noc patrí nám2007
kapitán Joseph 'Joe' Grusinsky
Na druhej strane2006
Dignam
Štyria bratia2005
Bobby Mercer
Mám rád Huckabees2004
Tommy Corn
Traja králi1999
Troy Barlow