Osobnosť Mark Wahlberg
N/A
Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

5.6.1971

Herecká filmografia
Scoob!2020
Blue Falcon (hlas)
Mile 222018
Ocko je doma 22017
Dusty Mayron
Všetky prachy sveta2017
Fletcher Chase
Deepwater Horizon: More v plameňoch2016
Mike Williams
Patriots Day2016
seržant
Macík 22015
John Bennett
Vincentov svet2015
Transformers 4: Zánik2014
Cade Yeager
Na život a na smrť2013
Marcus Luttrell
Pot a krv2013
Daniel Lugo
2 Guns2013
Stig
Zlomené mesto2013
Billy Taggart
Macík2012
John
Kontraband2012
Chris Farraday
Boxer2010
Micky Ward
Fízli zo zálohy2010
Terry Hoitz
Pevné puto2009
Jack Salmon
Udalosť2008
Elliot Moore
Max Payne2008
Max Payne
Noc patrí nám2007
kapitán Joseph 'Joe' Grusinsky
Na druhej strane2006
Dignam
Štyria bratia2005
Bobby Mercer
Mám rád Huckabees2004
Tommy Corn
Traja králi1999
Troy Barlow