Osobnosť Sigourney Weaver
Sigourney Weaver
Fotogaléria (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

8.10.1949, New York, USA

Herecká filmografia
7 minút po polnoci2016
babka
Krotitelia duchov2016
Chappie2015
Exodus: Bohovia a králi2014
Tuya
Ghostbusters III2012
Dana Barrett
S ľadovým pokojom2012
(neurčené)
Červené svetlá2012
Margaret Matheson
Paul2011
Big Guy
Bez dychu2011
Dr. Bennettová
Vamps2011
Cisserus
Zase ona!2010
Ramona
Avatar2009
Dr. Grace Augustine
Osada2004
Alice Hunt
Votrelec: Vzkriesenie1997
Ellen Ripley
Podnikavé dievča1988
Katharine Parker
Krotitelia duchov1984
Dana Barrett
Votrelec1979
Ripley