Osobnosť Paul Rudd
Paul Rudd
Fotogaléria (1) | Video (1)

Dátum narodenia:

6.4.1969, Passaic, New Jersey, USA

Herecká filmografia
Avengers: Endgame2019
Scott Lang / Ant-Man
Ant-Man a Wasp2018
Scott Lang / Ant-Man
Buchty a klobásy2016
(hlas)
Malý princ2015
Pán Princ (hlas)
Ant-Man2015
Scott Lang / Ant-Man
Anchorman: The Legend Continues2013
Brian Fantana
To je koniec!2013
Paul Rudd
Štyridsiatka na krku2012
Pete
Wanderlust2011
George
Ako vieš2010
George
Dinner for Schmucks2010
Tim Wagner
Kopačky2008
Chuck
Kamoš za všetky drobné2008
Peter Klaven
Walk Hard: The Dewey Cox Story2007
John Lennon
Zbuchnutá2006
Pete
Noc v múzeu2006
Don
Predám šéfa zn. rýchlo2006
Leon
40 rokov panic2005
David
Rómeo a Júlia1996
Dave Paris