Osobnosť Jim Broadbent
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

24.5.1949, Lincoln, Lincolnshire, Anglicko, Veľká B

Herecká filmografia
Králi zlodejov2018
Medvedík Paddington 22017
pán Gruber
Dieťa Bridget Jonesovej2016
Bridgetin otec
Brooklyn2015
otec Flood
Poštár Pat vo filme2014
CEO (voice)
Misia: Prezident2014
Medvedík Paddington2014
Mr. Gruber
Filth2013
Dr. Rossi
Atlas mrakov2012
neurčené
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Horace Slughorne
Železná lady2011
Denis Thatcher
Arthur zachráni Vianoce2011
Santa (hlas)
Ďalší rok2010
Tom
Hurá do Afriky!2010
Winston (hlas)
The Damned United2009
Sam Longson
Damned United, The2009
Sam Longson
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Dean Charles Stanforth
Harry Potter a Polovičný princ2008
Horace Slughorn
Narnia: Lev, šatník a čarodejnica2005
Profesor Kirke
Valiant2005
Seržant (hlas)
Cesta okolo sveta za 80 dní2004
Lord Kelvin
Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch2004
otec
Gangy New Yorku2002
William 'Boss' Tweed
Moulin Rouge2001
Harold Zidler
Pomstitelia1998
Matka