Osobnosť Jim Broadbent
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

24.5.1949, Lincoln, Lincolnshire, Anglicko, Veľká B

Herecká filmografia
Králi zlodejov2018
Medvedík Paddington 22017
pán Gruber
Dieťa Bridget Jonesovej2016
Bridgetin otec
Brooklyn2015
otec Flood
Medvedík Paddington2014
Mr. Gruber
Poštár Pat vo filme2014
CEO (voice)
Misia: Prezident2014
Filth2013
Dr. Rossi
Atlas mrakov2012
neurčené
Arthur zachráni Vianoce2011
Santa (hlas)
Harry Potter a Dary smrti - 2.časť2011
Horace Slughorne
Železná lady2011
Denis Thatcher
Hurá do Afriky!2010
Winston (hlas)
Ďalší rok2010
Tom
Damned United, The2009
Sam Longson
The Damned United2009
Sam Longson
Indiana Jones a kráľovstvo krištáľovej lebky2008
Dean Charles Stanforth
Harry Potter a Polovičný princ2008
Horace Slughorn
Narnia: Lev, šatník a čarodejnica2005
Profesor Kirke
Valiant2005
Seržant (hlas)
Bridget Jonesová: S rozumom v koncoch2004
otec
Cesta okolo sveta za 80 dní2004
Lord Kelvin
Gangy New Yorku2002
William 'Boss' Tweed
Moulin Rouge2001
Harold Zidler
Pomstitelia1998
Matka