Osobnosť Alicia Vikander
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

3.10.1988

Herecká filmografia
Zelený rytier2021
Essel / lady
Beckett2021
April
Tomb Raider2018
Lara Croft
Až na dno2017
Danielle Flinders
Tulipánová horúčka2017
Sophia
Jason Bourne2016
Krycie meno U.N.C.L.E.2015
Gaby Teller
Testament of Youth2015
Vera Brittain
Dokonalý šéf2015
Anne Marie
Dánske dievča2015
Gerda Wegener
Ex Machina2015
Ava
Siedmy syn2014
Alice
Son of a Gun2014
The Fifth Estate2013
Anke
Gotti: In the Shadow of My Father2012
Kim Gotti
Kráľovská aféra2012
Caroline Mathilde
Anna Karenina2012
Kitty