Osobnosť Bolek Polívka
N/A
Video (2)

Dátum narodenia:

31.7.1949

Herecká filmografia
Ženská na vrchole2019
otec Heleny
Otcova volga2018
Ludvík
Anjel Pána 22016
Alois Kostál
Manžel na hodinu2016
Milan
Domácí péče2015
Láďa
Traja bratia2014
Dědictví aneb Kurvaseneříká2014
Bohus Stejskal
Hodinový manžel2014
Muži v naději2011
Rudolf
Operace Dunaj2009
Jirzi
Ulovit miliardáře2009
rabín KOCHAROWSKI
U mě dobrý 2008
Mrklas
Malé oslavy2008
Roming2007
Stano
Svatba na bitevním poli2007
starosta Touchyn
Bathory2007
mních Peter
Štěstí2005
Souček
Bolero2004
otec Fetka
Pelíšky1999
strýko Václav
Akumulátor 11994
???