Osobnosť Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Fotogaléria (1) | Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

31.12.1937

Herecká filmografia
Westworld2016
dr. Robert Ford
Autobahn2016
Hagen Kahl
Noe2014
Red 22013
Thor: Temný svet2013
Odin
Hitchcock2012
Alfred Hitchcock
Thor2011
Odin
Rituál2011
otec Lucas Trevant
3602011
Vlkolak2010
Talbotov otec
Poznáš muža svojich snov2010
Alfie
Fraktúra2007
Ted Crawford
Beowulf2007
Hrothgar
Všetci kráľovi ľudia2006
Judge Irwin
V zajatí rýchlosti2006
Burt Munro
Dôkaz2005
Robert
Alexander Veľký2004
Old Ptolemy
Česká spojka2002
Officer Oakes
Hannibal2001
Hannibal Lecter
Zorro: Tajomná tvár1998
Don Diego de la Vega / Zorro
Amistad1997
John Quincy Adams
Chaplin1992
George Hayden
Mlčanie jahniat1991
Dr. Hannibal Lecter
Bounty1984
kapitán William Bligh