Osobnosť Anthony Hopkins
Anthony Hopkins
Fotogaléria (1) | Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

31.12.1937

Herecká filmografia
Westworld2016
dr. Robert Ford
Autobahn2016
Hagen Kahl
Noe2014
Red 22013
Thor: Temný svet2013
Odin
Hitchcock2012
Alfred Hitchcock
Thor2011
Odin
Rituál2011
otec Lucas Trevant
3602011
Vlkolak2010
Talbotov otec
Poznáš muža svojich snov2010
Alfie
Fraktúra2007
Ted Crawford
Beowulf2007
Hrothgar
V zajatí rýchlosti2006
Burt Munro
Všetci kráľovi ľudia2006
Judge Irwin
Dôkaz2005
Robert
Alexander Veľký2004
Old Ptolemy
Česká spojka2002
Officer Oakes
Hannibal2001
Hannibal Lecter
Zorro: Tajomná tvár1998
Don Diego de la Vega / Zorro
Amistad1997
John Quincy Adams
Chaplin1992
George Hayden
Mlčanie jahniat1991
Dr. Hannibal Lecter
Bounty1984
kapitán William Bligh