Osobnosť Laurence Fishburne
N/A
Video (3) | Články (1)

Dátum narodenia:

30.7.1961, Augusta, Georgia, USA

Herecká filmografia
John Wick 32019
Bowery King
Pašerák2018
agent DEA
Ant-Man a Wasp2018
dr. Bill Foster / Goliath
Pasažieri2016
Gus Mancuso
Batman vs Superman: Úsvit spravodlivosti2016
Perry White
The Signal2014
Dr. Wallace Damon
Rudderless2014
Del
Muž z ocele2013
Perry White
Khumba2013
Seko (hlas)
Hannibal2012
Agent Jack Crawford
Nákaza2011
Dr. Ellis Cheever
Predátori2010
Noland
Transport2009
21: Oko berie2008
Cole Williams
Akeelah and the Bee*2006
Dr. Larabee
Mission Impossible 32006
John Brassel
Prepadnutie v 13. okrsku2005
Marion Bishop
Matrix Reloaded2003
Morpheus
Tajomná rieka2003
Sgt. Whitey Powers
Matrix Revolutions2003
Morpheus
Matrix1999
Morpheus
Horizont udalostí1997
Kapitán Miller
Vražedné alibi1995
šerif Tanny Brown
Apokalypsa1979
Tyrone 'Clean' Miller