Osobnosť Michael Keaton
Michael Keaton
Fotogaléria (19) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

5.9.1951, Coraopolis, Pennsylvania, USA

Herecká filmografia
Spider-man: Ďaleko od domova2019
Adrian Toomes / Vulture
Dumbo2019
V. A. Vandevere
Toy Story 42019
Ken
Spider-Man: Návrat domov2017
Adrian Toomes / Vulture
Americký zabijak2017
Stan Hurley
Zakladateľ2016
Ray Kroc
Spotlight2015
Walter 'Robby' Robinson
Mimoni2015
Need for Speed2014
Birdman2014
Riggan Thomson
RoboCop2014
Raymond Sellars
Bez šance2013
Hollander
Hranica zúfalstva1998
Peter McCabe
Noviny1994
Henry Hackett
Batman Returns1992
Batman / Bruce Wayne
Batman1989
Batman / Bruce Wayne
Beetle Juice1988
Betelgeuse