Osobnosť Christopher Walken
Christopher Walken
Fotogaléria (1)

Dátum narodenia:

31.3.1943, Queens, New York, USA

Herecká filmografia
Kniha džungle2016
King Louie (hlas)
Orol Eddie2016
Warren Sharp
Deväť životov pána Fúzika2016
Felix Grant
Jersey Boys2014
Angelo 'Gyp' DeCarlo
7 psychopatov2012
Hans
Ako za starých čias2012
Doc
Kill the Irishman2011
Shondor Birns
Dark Horse2011
Jackie
Dokonalý zločin2009
Roger Barlow
Hairspray2007
Wilbur Turnblad
40 mm zúrivosti2007
Feng
Klik2006
Morty
Romanca a cigarety2005
bratranec Bo
Ako uloviť družičku2005
tajomník William Cleary
Vitajte v džungli2003
Hatcher
Chyť ma, ak to dokážeš2002
Frank Abagnale
Ospalá diera1999
hesenský žoldnier
Posledný ostáva1996
Hickey
V poslednej chvíli1995
Mr. Smith
Batman Returns1992
Max Shreck
Andersonove nahrávky1971
Kid