Osobnosť Al Pacino
N/A
Video (2) | Články (5)

Dátum narodenia:

25.4.1940, South Bronx, New York, USA

Herecká filmografia
Vtedy v Hollywoode2019
Marvin Schwarzs
Danny Collins2015
Danny Collins
The Humbling2014
Simon Axler
Ja, zloduch 22013
Eduardo (hlas)
Ako za starých čias2012
Val
Gotti: In the Shadow of My Father2012
Aniello Dellacroce
Jack a Jill2011
Himself
Wilde Salome2011
kráľ Herod
Doktor Smrť2010
Jack Kevorkian
Righteous Kill2008
Rooster
Dannyho trinástka2007
Willie Bank
88 minút2007
Jack Gramm
Kupec benátsky2004
Shylock
Simone2002
Viktor Taransky
Insomnia2002
detektív Will Dormer
Diablov advokát1997
John Milton
Donnie Brasco1997
Benjamin 'Lefty' Ruggiero
Neľútostný súboj1995
poručík Vincent Hanna
Konkurenti1992
Ricky Roma
Vôňa ženy1992
plukovník Frank Slade
Krstný otec III1990
Don Michael Corleone
A spravodlivosť pre všetkých1979
Arthur Kirkland
Krstný otec II1974
Michael
Serpico1973
Serpico
Krstný otec1972
Michael Corleone