serial Rebeli (2004)
TV seriál Rebeli (2004)

Rebeli (2004)

serial Rebeli (2004)
TV seriál Rebeli (2004)

Žáner:

Dráma | Romantický

Krajina

Mexiko

Dĺžka filmu

45 min

Pôvodný názov:

Rebelde

Škola Elite Way sa preslávila svojou unikátnosťou, ktorá spočíva v tom, že škola funguje na základe svojich vlastných pravidiel a vytvára si tak svoj vlastný štýl. Náš príbeh začína vo chvíli, keď študenti 4. ročníka spoznajú svojich nových spolužiakov a utečú z letného klubu. Takmer okamžite sa medzi nimi vytvoria blízke vzťahy a nastanú prvé konflikty, čo ich všetkých veľmi poznamená. Štyri silné osobnosti chodia práve do tohto ročníka a majú silný vplyv na ostatných spolužiakov. Vzniknú tak nové priateľstvá, nenávisť, prvé lásky a aj zrada. Zatiaľ čo žijú ponorení vo svojich neprestajných konfliktoch, súťaživosti a bojoch o moc, nevidia, že sú len šachovými figúrkami v zložitej hre ekonomiky a politických záujmoch.

Mia Colucci, najpopulárnejšie dievča na strednej skole Elite Way, vyprovokuje škandál svojou odvážnou choreografiou. Miguel Arango sa rozhodne prihlásiť na tu istú školu, aby pomstil otcovu smrť, z ktorej obviňuje Miinho otca.

Na inom mieste, slávna speváčka Alma Rey oznámi svojej dcére Roberte, že ju musí prihlásiť na Elite Way, inak stratí nárok na opatrovníctvo. Diego ma spor so svojim otcom, politikom Leonom Bustamantem. Odchádza na Elite Way aj so svojim priateľom Tomasom, aby sa vyhli ceste do Londýna. Mia a Roberta si od začiatku nesadnú, pretože ich povahy sú príliš rozdielne. Diego a Tomas sa stanú sa účastníkmi dramatickej autonehody.