Výhercovia súťaže o filmové darčeky s filmom Ant Man

29.7.2015|Movie Mania|
Výhercovia súťaže o filmové darčeky s filmom Ant Man

Filmový portál Movie Mania v spolupráci so spoločnosťou Saturn Entertainment pripravil pre čitateľov ďalšiu atraktívnu súťaž o zaujímavé filmové darčeky s filmom Ant Man. Film Ant Man prichádza 16. júla 2015 do slovenských kín. Súťaž trvala do polnoci 16. júla 2015.

Súťažná otázka: Vo filme Ant-Man sa Scott Lang v podaní herca Paula Rudda netypicky ujal do úlohy kladného hrdinu aby pomohol svojmu mentorovi. Predtým to však nebol žiaden svätuškár, čím sa živil?

Napomôcť vám môžu aj naše stránky k filmu Ant Man. Odpoveď k súťažnej otázke pošlite cez formulár na konci článku. Nezabudnite uviesť aj vašu poštovú adresu na zaslanie prípadnej výhry.

Upozornenie: Z hľadiska fair-play akceptujeme limit len 1 email na osobu s rovnakým priezviskom z každej zhodnej poštovej adresy. V prípade prekročenia limitu si vyhradzujeme právo tieto emaily zo súťaže vyradiť. Ďakujeme za pochopenie.

Na záver si môžete pozrieť galériu filmových darčekov, ktoré môžete vyhrať v tejto súťaži. Držíme všetkým palce a prajeme veľa šťastia.

Správna odpoveď bola: zlodej a vlamač.

Vyžrebovali sme troch šťastných výhercov, sú to:

Ivan Bi., Bratislava
Kveta Fa., Trnava
Silvia Ná., Hontianske Nemce

Výhercom srdečne gratulujeme a zároveň sme ich už kontaktovali emailom. Ostatním ďakujeme za účasť a tešíme sa na vás v ďalšich súťažiach.

Zdroj:  MovieMania.sk Foto © Saturn Entertainment
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články