Ricky Gervais sa vracia na Zlaté glóbusy

28.10.2015|Ivet Kollárová|
Ricky Gervais sa vracia na Zlaté glóbusy

Hollywoodska asociácia zahraničných novinárov (HFPA) včera zverejnila správu, že (staro)novým moderátorom udeľovania filmových a televíznych cien Zlatý glóbus bude známy komik Ricky Gervais. Ricky prevezme moderátorkskú štafetu od dvojice Tina Fey a Amy Poehler, ktoré od roku 2013 galavečer moderovali trikrát po sebe.

Ricky sa k moderovaniu Glóbusov vracia už po štvrtý krát,  naposledy ich moderoval v rokoch 2010 – 2012. A rozhodne sa bude na čo tešiť. Rickyho moderátorský štýl je vskutku svojrázny, vyvoláva vlnu kontroverzie, čím priťahuje aj televíznych divákov. A o to stanici NBC ide predovšetkým. Jeho posledné moderovanie pritiahlo k televíziám až 17 miliónov divákov.

Ricky Gervais je okrem moderovania známy aj zo seriálu The Office, za ktorý získal v roku 2004 televíznu cenu Emmy, a filmov ako Muppets Most Wanted, či Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky.

73. ročník udeľovania filmových a televíznych cien Zlatý glóbus sa uskutoční 10. januára 2016 v hoteli Beverly Hilton v Los Angeles. Nominácie na ceny budú vyhlásené 10. decembra.

Zdroj:  variety.com Foto © Featureflash | Dreamstime.com

Odporúčané články

Symbol elegancie Cary Grant

Symbol elegancie Cary Grant

„Každý v živote by aspoň raz chcel byť ako Cary Grant. Dokonca aj ja chcem byť Cary Grant.“ ( Cary Grant ) 18.01. 1904 (...