Herečka Lily Rabe sa pridala k obsadeniu filmu o Dickovi Cheneym.

13.10.2017|Ivet Kollárová|
Herečka Lily Rabe sa pridala k obsadeniu filmu o Dickovi Cheneym.

Životopisný film, ktorý vzniká v spolupráci spoločností Annapurna PicturesPlan B, sa zameriava na život republikánskeho viceprezidenta Dicka Cheneyho, ktorý bol, ako 46. v poradí v úrade v rokoch 2001 až 2009, za vlády Prezidenta Georgea W. Busha. Hlavnú úlohu si v zatial nepomenovanom filme zahrá Christian Bale, ktorý opäť prešiel fyzickou zmenou a kvôli úlohe pribral pár kíl navyše.

Režisérom a scenáristom snímky je Adam McKay (Stávka na neistotu). K filmu sa najnovšie pridala aj herečka Lily Rabe, ktorá si zahrá Cheneyho najstaršiu dcéru Liz Cheney. V ďalších úlohách sa predstavia Amy Adams ako manželka Lynne Cheney, Steve Carell ako minister obrany Donald Rumsfeld, Sam Rockwell ako Prezident George W. Bush, či Alison Pill ako mladšia dcéra Mary Cheney. Film sa momentálne natáča. Jeho premiéra známa zatiaľ nie je.

Lily Rabe môžeme poznať najmä zo seriálu American Horror Story, v ktorom sa objavila v ostatných šiestich sériách (siedma s názvom Cult prebieha, Rabe tam zatiaľ nefiguruje, pozn. redakcie). Tento rok sa do festivalového kolotoča dostal jej nový film Miss Stevens, za ktorý si z festivalu SXSW v Austine, TX odniesla cenu pre najlepšiu herečku. Najbližšie sa objaví v televíznom filme The Wizard of Lies režiséra Barryho Levinsona po boku Roberta De NiraMichelle Pfeiffer. Rabe nedávno dokončila prácu na filme z nixonovskej éry, Finding Steve McQueen, kde si zahrala s Forestom Whitakerom, Travisom Fimmelom, či Williamom Fichtnerom.

Zdroj:  deadline.com Foto © Laurence Agron | Dreamstime.com

Odporúčané články