Osobnosť Robert De Niro
Robert De Niro
Fotogaléria (3) | Video (1) | Články (6)

Dátum narodenia:

17.8.1943, New York, USA

Herecká filmografia
Joker2019
Murray Franklin
Hands of Stone2016
Ray Arcel
Dedo je lotor2016
Dick Kelly
Joy2015
Rudy
Stážista2015
Ben Whittaker
Mafiánovci2013
Fred Blake / Giovanni Manzoni
Špinavý trik2013
Victor Tellegio
Frajeri vo Vegas2013
Paddy
Family, The2013
Fred Blake / Giovanni Manzoni
Grudge Match2013
Billy 'The Kid' McDonnen
Terapia láskou2012
Pat Solitano Sr.
Veľká svadba2012
Don Griffin
Silvestrovská noc2011
Harry
Všemocný2011
Carl Van Loon
Elitní zabijaci2011
Hunter
Fotri sú lotri2010
Jack Byrnes
Stone2010
Jack
Righteous Kill2008
Turk
Hviezdny prach2007
kapitán Shakespeare
Kauza CIA2006
Bill Sullivan
Hra na schovávačku2005
David Callaway
Jeho foter, to je lotor!2004
Jack Byrnes
Hodina pravdy2002
Vincent LaMarca
Ten najlepší2000
veliteľ Billy Sunday
Ronin1998
Sam
Krajina policajtov1997
poručík Moe Tilden
Jackie Brownová1997
Louis Gara
Spáči1996
otec Bobby
Marvinova izba1996
Dr. Wally
Kasíno1995
Sam Rothstein
Neľútostný súboj1995
Neil McCauley
Oheň1991
Donald \'Shadow\' Rimgale
Nepodplatiteľní1987
Al Capone
New York, New York1977
Jimmy Doyle
Taxikár1976
Travis Bickel
Krstný otec II1974
Vito Corleone
Mizerné ulice1973
John 'Johnny Boy' Civello