Chris Pratt si zahrá v novinke režiséra a scenáristu Taylora Sheridana

31.10.2018|Ivet Kollárová|
Chris Pratt si zahrá v novinke režiséra a scenáristu Taylora Sheridana

Štúdia Warner Bros. sa spoločne s producentom Davidom Heymanom chystajú na natáčanie novinky, zatiaľ nepomenovaného akčného thrilleru, ktorý bude režírovať Taylor Sheridan.

Prvým ohláseným herecom chystanej snímky je Chris Pratt, ktorý stvárni jednu z hlavných postáv. Bližšie detaily o deji filmu známe zatiaľ nie sú, no zameriavať by sa mal na tajný vojenský operačný tím, ktorého primárnym cieľom sú drogoví díleri, ktorí sú pod ochranou rôznych federálnych úradov.

Taylor Sheridan novinkou od Warner Bros. našiel nasledovníka filmu Wind River, ktorý natočil v roku 2017. Sheridan je známy aj svojimi scenármi, najmä k filmom Sicario, či Hell or High Water.

Chris Pratt sa nedávno objavil v blockbustri a pokračovaní filmu Jurský svet s podtitulom Zánik ríše, ktorý do dnešného dňa celosvetovo zarobil cez 1,3 bilióna dolárov. Túto jeseň mal začať natáčať akčný thriller Cowboy Ninja Viking pre štúdia Universal, no produkcia bola pozastavená kvôli problémom so scenárom. Rovnako bola pozastavená produkcia na jeho ďalšom pripravovanom filme, treťom pokračovaní Strážcov galaxie, ktorému štúdia Disney prepustili režiséra Jamesa Gunna.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články