Elizabeth Debicki a Robert Pattinson si zahrajú v novej snímke od Christophera Nolana

26.3.2019|Ivet Kollárová|
Elizabeth Debicki a Robert Pattinson si zahrajú v novej snímke od Christophera Nolana

Ani štúdia Warner Bros., ani samotný režisér Christopher Nolan neprezradili veľa o pripravovanej novinke, ktorá je zahalená rúškom tajomstva. Jediná informácia, ktorá vyšla na svetlo sveta je herecké obsadenie filmu. Do hlavných úloh Nolan obsadil herečku Elizabeth Debicki a hercov Roberta PattinsonaJohna Davida Washingtona.

Scenár k filmu napísal samotný Christopher Nolan, ktorý so svojou manželkou a Emmou Thomas záhadný film produkujú. Dej filmu známy nie je, no povráva sa, že to bude jeden z najakčnejších blockbustrov od Nolana, ktorého minuloročná vojnová dráma Dunkirk mu vyniesla jeho prvú nomináciu na Oscara v kategórii najlepší režisér.

Elizabeth Debicki sme mohli nedávno vidieť v snímke Vdovy od režiséra Steva McQueena. Objavila sa aj v Strážcoch galaxie Vol. 2 ako postava Ayesha a jej návrat sa očakáva aj v trojke. Roberta Pattinsona si najbližšie budeme môcť pozrieť v našich kinách v existenciálnej sci-fi dráme High Life režisérky Claire Denis. John David Washington minulý rok žiaril v hlavnej úlohe oscarovského filmu režiséra Spika Leeho, BlacKkKlansman.

Nový, zatiaľ nepomenovaný film od Christophera Nolana, ktorý sa bude premietať vo formáte IMAX, príde do našich kín 16. júla 2020.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články