Chris Evans si zahrá v remaku hororového muzikálu Little Shop of Horrors

26.2.2020|Ivet Kollárová|
Chris Evans si zahrá v remaku hororového muzikálu Little Shop of Horrors

Štúdia Warner Bros. chystajú remake kultového komediálno-hororového muzikálu Little Shop of Horrors (Obchodík hrôzy), v ktorom, tak ako je zaujímavý originál film, rovnako tak sa rysuje veľmi zaujímavé herecké obsadenie. 

Príbeh filmu sleduje plachého Seymoura pracujúceho v kvetinárstve, ktorý je tajne zamilovaný do kolegyne Audrey, ktorá však „randí“ so sadistickým dentistom Orinom Scrivellom. No po tom, čo Seymour objaví a „vychová“ vzácnu mäsožravú rastlinu, ktorej dá ochutnať z vlastnej krvi a pomenuje ju Audrey II, sa jeho život rapídne zmení.

O réžiu remaku sa postará Greg Berlanti a o úlohu spomínaného sadistického dentistu sa uchádza Chris Evans, ktorý o stvárnenie Orina prejavil obrovský záujem. O úlohách vo filme rokujú aj herci Scarlett JohanssonTaron Egerton, ktorí by si mali zahrať Audrey a Seymoura, no v ich prípade nie je zatiaľ nič isté. Istý je hlas mäsožravej rastlinky, ktorej ho prepožičia Billy Porter.

Originál film Little Shop of Horrors z roku 1986, v ktorom si zahrali Rick Moranis, Steve Martin ako dentista, či v hosťujúcich úlohách Jim Belushi a Bill Murray, je inšpirovaný rovnomenným „off-broadway“ muzikálom z roku 1982, ktorý svoju inšpiráciu našiel v nízkorozpočtovom filme z roku 1960.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos/youtube

Súvisiace články