TV tipy na víkend: akčné sci-fi snímky Pacific Rim: Povstavnie, Besnenie

13.11.2020|Marko Aust|

Po krátkej prestávke tu máme ďalšie televízne tipy na víkend v našej pravidelnej rubrike. 

V piatok večer si môžete pozrieť pokračovanie sci-fi Pacific Rim: Povstanie (Joj, 20:35h). Kaiju versus Jaegeri. Monštrá z vesmíru versus pilotovaní obrí roboti. Druhé kolo. Opäť sa hrá o planétu Zem a my prehrávame. Po prvýkrát sme ich dokázali zastaviť. Lenže to, čo mimozemskí tvorovia Kaiju napáchali na Zemi v prvej časti akčného sci-fi Pacific Rím, bola iba predohra k tomu, čo si pre ľudstvo pripravili teraz. Hviezda Star Wars John Boyega a Scott Eastwood z Rýchlo a zbesilo vedú tím, ktorý je poslednou nádejou pre prežitie planéty.

Aj na sobotu večer máme tip na snímku zo sci-fi žánru. Vo filme Besnenie (Markíza, 20:35h) sa predstaví Dwayne Johnson v úlohe primatológa Davisa Okoyea, ktorý si drží ľudí od tela, zdieľa nepochybnú väzbu s Georgeom, mimoriadne inteligentnou gorilou o ktorú sa stará od jej dvoch rokov. Ale vykonaním nebezpečného experimentu, ktorý sa vymkne spod kontroly, zmení miernu opicu na zúrivé monštrum obrovských rozmerov.

Záver víkendu si môžete spestriť akčnou snímkou Mission Impossible 5 - Národ grázlov (Markíza, 22:10h). Ethan Hunt (Tom Cruise) je zvyknutý vyrážať na misie, ktorých úspešne splnenie je priam nemožné. Úradníci rozpustia tajnú vládnu službu a jej šéfa Ethana Hunta chcú hnať k zodpovednosti. Medzitým sa o slovo začína hlásiť mýtická organizácia Syndikát, ktorej členmi sú bývalí agenti. Ich cieľom je prostredníctvom riadených teroristických útokov zaviesť trochu iný svetový poriadok. Aj keď Hunt nemá proti Syndikátu oficiálne poverenie a pohybuje sa v ilegalite, zhromaždí svojich skúseným kamarátov a pokúsia sa týchto profesionálnych teroristov zastaviť.

Prajeme príjemný víkend.

  Foto © Barracuda Movie/Continental Film

Súvisiace články