Filmové tipy na prvý jarný víkend: Windfall, Lucy, Matrix Resurrections

18.3.2022|Marko Aust|

Tento víkend dôjde k výmene stráži, zimu vystrieda jar a môžeme sa tešiť na teplejšie dny. Spolu s prichádzajúcim víkendom nesmieme chýbať s tradičnou trojicou filmových a televíznych tipov.

Ak máte radi thrilery v hitchcockovskom štýle, tých určite potešíme novým thrilerom na Netflixe s názvom Windfall od Charlieho McDowella. Thriller sleduje bohatý pár, ktorý príde do svojho dovolenkového domu, aby zistil, že je vykradnutý. V hlavných úlohách sa predstavia Jason Segel, Lily Collins a Jesse Plemons. Tento prvý tip môžete zhliadnúť v piatok večer.

Režiséra Luca Bessona pozná určite väčšina z vás, kto by nepoznal slávne filmy ako Brutálna Nikita alebo Leon? Tentokrát máme tip na ďalší akčný thriler Lucy (20:35h, Joj) z jeho dielne, o žene náhodne zapletenej do špinavého kšeftu, ktorý ju zmení na neľútostného bojovníka pohybujúceho sa mimo ľudské chápanie.

V nedeľu večer sa môžete navnadiť na pokračovanie kultovej trilógie Matrix Resurrections (20:00h, HBO Max). Dvadsať rokov po udalostiach Matrix Revolutions žije Neo zdanlivo obyčajný život ako Thomas A. Anderson v San Franciscu, kde mu jeho terapeut predpisuje modré kapsule. Ani on, ani Trinity sa navzájom nespoznávajú. Morpheus mu však ponúkne červenú kapsulu a znovu otvorí jeho myseľ svetu Matrixu.

Prajeme príjemný a pokojný prvý jarný víkend.

  Foto © Netflix/Continental Film/Barracuda Movie

Súvisiace články