Gal Gadot si zahrá špiónku v netflixovskom filme Heart of Stone

20.1.2021|Ivet Kollárová|

Od super-hrdinky k špiónke. Gal Gadot vymení svoje laso pravdy za, no povedzme že iný donucovací prostriedok na pravdu. Film Heart of Stone, o ktorom zatiaľ nie je veľa známe, pre stream Netflix natočí režisér Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose). Žánrom môžeme film zaradiť medzi špionážne thrilleri. Scenáristami filmu sú Greg RuckaAllison Schroeder. Film sa momentálne nachádza v pre-produkcii.

Netflix na filme spolupracuje so spoločnosťou Skydance, čo tvorí už ich štvrtý spoločný projekt. Ostatné tri filmy sú The Old Guard (scenár rovnako napísal Greg Rucka) s Charlize Theron, 6 UndergroungRyanom ReynoldsomThe Adam Project od Shawna Levyho, ktorý na Netflix ešte len príde a je rovnako s Reynoldsom v hlavnej úlohe. 

Gal Gadot by sme za normálnych okolností mohli v kinách vidieť v pokračovaní DC komiksu Wonder Woman 1984, ktorý mimochodom v danej situácii vo svete po decembrovej premiére zarobil 141,7 milióna dolárov (v USA to bude o niečo menej a dáta sú trochu skreslené najmä tým, že film sa v USA okrem kín dostal aj na stream HBO Max a ten dáta pozretia filmu zatiaľ nezverejnil). No snáď ju v kinách uvidíme vo filme Smrť na Níle (16.9.) a určite ju uvidíme v ďalšom netflixovskom filme, Red NoticeDwaynom JohnsonomRyanom Reynoldsom po jej boku. 

Zdroj:  indiewire.com Foto © Depositphotos

Súvisiace články