HODNOTENIE

matt006
johny_film
Podla mna to bola vyborna komedia, strasne som sa bavil a som rad. Taketo filmy treba brat trosku na lahsiu vahu, ale urcite odporucam aj inym, ktori sa chcu trochu zasmiat na zivote dnesnej mladeze. Samozrejme, pribeh je nerealny, ale jednoducho je to super komedia a strasna blbost zaroven. 70%, 3 a pol hviezdicky. Odporucam, ked sa nudite, fakt to preberie.
guri
Neskutocne neuveritelny pribeh, vacsinou otrasne herecke vykony (Postranecky!), pesnicky dobre, hudba (najma v akcnejsich sekvenciach) otrasna, neprehladne divoky strih a odporny modry filter. Skoda casu. Jedna hviezdicka za pesnicky a Madla.
tom88
No pokus o napodobnenie modernej čiernej komédie amerického štýlu to bol, no aj tak sa majú český tvorcovia čo učiť. Ešte že to bolo brané z veľkej časti ako komédia, inak by to bolo absolútne nestrávitelné. Zopár vtipov bolo vydarených, no po chvíli mi to pripadalo už dosť trápne a ku koncu už aj nudné. Herci neboli najhorší (na moje prekvapenie). Kamera bola celkom fain a hudba sa dala, len zase to ozvučenie pri dialógoch......S prižmúreným očkom môžu byť 2*. 38%