HODNOTENIE

emkey
Xloverin
Xloverin
traktorista
Dobre natočený mysteriózny thriler. Tajomný dom, duchárčina, napätie - to je moja krvná skupina, počas filmu vám zaručene budú behať po chrbte zimomriavky.
Marko
Tento španielsky horor celkom príjemne prekvapil. Síce tu nenájdeme klasické ľakačky (i keď jedna-dve by tam možno boli), film ma vtiahol svojou mrazivou a ponurou atmosférou z prostredia veľkého osamoteného domu bývalého sirotinca, napätie by sa dalo krájať. Nezabudnuteľná bola scéna, kde tím ľudí venujúci sa nadprirozdeným veciam sa s médiom (mimochodom zahrala ho Geraldine Chaplin), snažili nájsť strateného chlapca. Na záver si film pridal ešte čeresničku vo forme slušnej pointy. Trochu mi pripomenul podobný duchársky film Ti druhí, v ktorom majú prsty tiež Španieli, snáď nás niekedy prekvapia ďalším kúskom.
guri
Pre dobry horor uz davno nepotrebujeme litre krvi. Staci jeden dom, VELMI dusna atmosfera a mame na svete uzasnu ducharcinu. Popri vykone Belen Rueda-ovej je urcite prave atmosfera ten najsilnejsi element filmu. Este dlho budem spominat na zimomriavky pri hladani duchov s pomocou Geraldine Chaplin.