Osobnosť John Goodman
N/A
Články (1)

Dátum narodenia:

20.6.1952, St. Louis, Missouri, USA

Herecká filmografia
Valerián a mesto tisícich planét2017
(hlas)
Kong: Ostrov lebiek2017
Randa
Atomic Blonde2017
CIA agent
Ulica Cloverfield 102016
Howard Stambler
Ratchet a Clank: Strážcovia galaxie2016
Grimroth (hlas)
Patriots Day2016
komisár
Chaos na Vianoce2015
Sam
Inside Llewyn Davis2013
Roland Turner
Príšerky: Univerzita2013
Sulley (hlas)
Stážisti2013
Stuart
Pamiatkári2013
Argo2012
John Chambers
Trouble with the Curve2012
Pete Klein
Príšerne nahlas a neuveriteľne blízko2012
neurčené
Norman a duchovia2012
pán Prenderghast (hlas)
Let2012
Doktor Smrť2010
Neal Nicol
Spoveď nákupnej maniačky2009
Graham Bloomwood
Pán Včielka2007
Layton T. Montgomery - hlas
Monsters, a.s2001
James P. \"Sulley\" Sullivan - hlas
Anjel smrti1998
detektív Jonesy
Big Lebowski1998
Walter Sobchak