Osobnosť Steve Buscemi
Steve Buscemi
Fotogaléria (9)

Dátum narodenia:

13.12.1957, Brooklyn, New York, USA

Herecká filmografia
Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka2018
Wayne
Stratili sme Stalina2017
Nikita Khrušhev
Baby šéf2017
Francis E. Francis (hlas)
Khumba2013
Skalk (hlas)
Hotel Transylvánia2012
Wayne (hlas)
Na ceste2011
Impérium - Mafia v Atlantic City2010
Enoch 'Nucky' Thompson
G-Force: Veľmi zvláštna jednotka2009
Bucky
Interview2007
Pierre
V tom dome straší2006
Nebbercracker - hlas
Ostrov2005
James McCord
Romanca a cigarety2005
Angelo
Káva a cigarety2003
čašník
Dvaja pátrači: Spy Kids 22002
Romero
Big Lebowski1998
Theodore Donald Kerabatsos
Armagedon1998
Rockhound
Con Air1997
Garland 'The Marietta Mangler' Greene
Fargo1996
Carl Showalter
Vychádzajúce slnko1993
Willy 'Weasel' Wilhelm
Gauneri1992
Mr. Pink