Osobnosť Chris Cooper
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

9.7.1951

Herecká filmografia
Little Women2019
Autá 32017
Smokey Yunick (hlas)
Pod rúškom noci2017
šéf Irving Figgis
Demolition2015
Phil
Amazing Spider-Man 2, The2014
Norman Osborn
Blízko od seba2013
Charlie Aiken
Pravidlá mlčania2012
Daniel Sloan
Mupeti2011
Tex Richman
Nezabudni na mňa2010
seržant Neil Craig
Kráľovstvo2007
Grant Sykes
Syriana2005
Jimmy Pope
Capote2005
Alvin Dewey
Mariňák2005
Poručík Kazinski
Agent bez minulosti2002
Conklin
Ja, moje druhé ja a Irena2000
poručík Gerke
Americká krása1999
Col. Frank Fitts, USMC
Vlak plný peňazí1995
Torch