Osobnosť Hugo Weaving
N/A
Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

4.4.1960, Austin, Nigéria

Herecká filmografia
Smrteľné stroje2018
Hacksaw Ridge: Zrodenie hrdinu2016
William Doss
Hobit: Bitka piatich armád2014
Elrond
The Mule2014
detektív Tom Croft
Hobit: Smaugova pustatina2013
Elrond
Turning, The2013
Atlas mrakov2012
neurčené
Captain America: Prvý Avenger2011
Johann Schmidt / The Red Skull
Transformers 32011
Megatron (hlas)
Ga´hoole: Legenda o strážcoch 3D2010
Noctus / Grimble (hlas)
V ako Vendetta2006
V/William Rookwood
Matrix Reloaded2003
agent Smith
Matrix Revolutions2003
agent Smith
Matrix1999
agent Smith