Osobnosť Morgan Freeman
Morgan Freeman
Fotogaléria (30) | Video (1) | Články (4)

Dátum narodenia:

1.6.1937

Herecká filmografia
Luskáčik a štyri kráľovstvá2018
Drosselmeyer
Ben-Hur2016
Ildarin
Londýn v plameňoch2016
Speaker Trumbull
Vo veľkom štýle2016
Willie
Macík 22015
Lucy2014
Transcendencia2014
Príbeh delfína 22014
Dr. Cameron McCarthy
Frajeri vo Vegas2013
Archie
Podfukári2013
Nevedomí2013
Malcolm Beech
Návrat temného rytiera2012
Lucius Fox
Príbeh delfína 3D2011
RED: Vo výslužbe a extrémne nebezpeční2010
Joe Matheson
Dokonalý zločin2009
Charles Peterson
Invictus2009
Nelson Mandela
Wanted2008
Sloan
Temný rytier2008
Lucius Fox
Evan všemohúci2007
Boh
Zbohom, Bejby2007
kapitán Jack Doyle
Kým si po nás príde2007
Carter Chambers
Chuť lásky2007
Harry Stevenson
Nabiť a zabiť2006
Boss
10 položiek a menej2006
Him
Putovanie tučniakov2005
komentár
Batman začína2005
Lucius Fox
Mimo zákona2005
Moses Ashford
Million dollar baby2004
Bruce všemohúci2003
boh
Podozrenie2000
kapitán Victor Benezet
Amistad1997
Theodore Joadson
Zberateľ bozkov1997
Dr. Alex Cross
Sedem1995
detektív poručík William Somerset
Vykúpenie z väznice Shawshank1994
Ellis Boyd 'Red' Redding
Kráľ zbojníkov Robin Hood1991
Azeem