Osobnosť James Franco
N/A
Video (2) | Články (2)

Dátum narodenia:

19.4.1978

Herecká filmografia
Disaster Artist2017
Tommy
Votrelec: Covenant2017
Branson
Prečo práve on?2016
Laird
Buchty a klobásy2016
(hlas)
Malý princ2015
Líšiak (hlas)
Šialené Interview2014
Good People2014
Tom Reed
Cesta do krajiny Oz2013
Oz
Spring Breakers2013
Alien
To je koniec!2013
James Franco
Third Person2013
Rick
Lovelace2012
Hugh Hefner
Princ a Pruďas2011
Fabious
Zrodenie planéty opíc2011
Will Rodman
Vytie2010
Allen Ginsberg
Nočné rande2010
Chase Myers
Jedz, modli sa, miluj2010
David Piccolo
127 hodín2010
Aron Ralston
Pineapple Express2008
Saul Silver
Spider-Man 32007
Harry Osborn
Tristan a Izolda2006
Tristan
Spider-Man 22004
Harry Osborn
Spider-Man2002
Harry Osborn
Hodina pravdy2002
Joey