Osobnosť Channing Tatum
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

26.4.1980

Herecká filmografia
Lego Príbeh 22019
Superman
Piadinôžka2018
Migo
Triple Frontier2017
Kingsman: Zlatý kruh2017
Logan Lucky: Miliónová lúpež2017
Jimmy Logan
Gambit2016
Remy LeBeau / Gambit
Ave, Caesar!2016
X-Men: Apokalypsa2016
Remy LeBeau / Gambit
Magic Mike XXL2015
Magic Mike
Foxcatcher2014
Mark Schultz
Kniha života2014
(voice)
Jupiter na vzostupe2014
Caine
22 Jump Street2014
Jenko
Vedľajšie účinky2013
Martin Taylor
White House Down2013
G.I. Joe: Odveta2012
Captain Duke Hauser
Manželský sľub2012
Leo
Magic Mike2012
Mike Martingano
21 Jump Street2012
Jenko
Skrat2011
Dilema2011
Zip
Ten Year2011
Jake
Milý John2010
John
Orol deviatej légie2010
Marcus Aquila
G.I.Joe2009
Duke
Verejní nepriatelia2009
Pretty Boy Floyd
Vzbura v Seattli2007
Johnson
Let´s Dance2006
Tyler Gage