Osobnosť Channing Tatum
N/A
Video (1) | Články (3)

Dátum narodenia:

26.4.1980

Réžijná filmografia
Pes2022
Herecká filmografia
Magic Mike: Posledný tanec2023
Mike Lane
Stratené mesto2022
Alan
Pes2022
Briggs
Lego Príbeh 22019
Superman
Piadinôžka2018
Migo
Kingsman: Zlatý kruh2017
Logan Lucky: Miliónová lúpež2017
Jimmy Logan
Triple Frontier2017
Ave, Caesar!2016
Gambit2016
Remy LeBeau / Gambit
X-Men: Apokalypsa2016
Remy LeBeau / Gambit
Magic Mike XXL2015
Magic Mike
Jupiter na vzostupe2014
Caine
22 Jump Street2014
Jenko
Foxcatcher2014
Mark Schultz
Kniha života2014
(voice)
Vedľajšie účinky2013
Martin Taylor
White House Down2013
Magic Mike2012
Mike Martingano
21 Jump Street2012
Jenko
G.I. Joe: Odveta2012
Captain Duke Hauser
Manželský sľub2012
Leo
Ten Year2011
Jake
Skrat2011
Dilema2011
Zip
Orol deviatej légie2010
Marcus Aquila
Milý John2010
John
G.I.Joe2009
Duke
Verejní nepriatelia2009
Pretty Boy Floyd
Vzbura v Seattli2007
Johnson
Let´s Dance2006
Tyler Gage