Súťaž o knihu Milan Kňažko: Hráč

27.8.2009|Slavo Sochor a redakcia|
Súťaž o knihu Milan Kňažko: Hráč Filmový portál Movie Mania pre vás pripravil ďalšiu súťaž o atraktívnu cenu. Tentoraz sa jedná o knihu o hercovi Milanovi Kňažkovi od Ľubice Krénovej. Už zajtra 28. augusta oslavuje tento významný slovenský herec svoje 64. narodeniny.

"Možno je to sebecké, ale mám rád svoju vnútornú slobodu. Hoci som ju nikdy vedome nepestoval, jej prítomnosť som pociťoval ako absolútne prirodzenú súčasť môjho života. V opačnom prípade by to zrejme bolo na neprežitie. Nestratil som ju ani počas tých neslobodných dvadsiatich rokov, pretože sme ju spolu s kolegami z divadla nachádzali v hrách Čechova, Shakespeara, Moliéra..."
Z knihy Milan Kňažko: HRÁČ

Milan Kňažko počas svojej dlhej kariéry stvárnil mnoho filmových ale i televíznych postáv. Taktiež sa často objavuje na "doskách čo znamenajú svet". V jeho životopise nesmieme vynechať ani dobu, keď bol hlavou ministerstva kultúry. Počas politikárčenia bol takisto prezidentom Medzinárodného filmového festivalu v Bratislave. Pred pár rokmi šéfoval komerčnej Televízii JOJ. Od roku 2007 sa moderátorsky podieľal na úspešnom televíznom programe Takí sme boli, kde hostil svojich hereckých kolegov a priateľov. Spoločnosť Tatrafilm 1.októbra uvedie do slovenských kín jeho novší film Normal, v ktorom stvárnil postavu vraha. (už čoskoro u nás nájdete aj recenziu)

Autorkou knihy, o ktorú môžete súťažiť je Ľubica Krénová, rodáčka z Bratislavy. Žije v Českej republike, kde napísala aj túto knihu, ktorá v čestine vyšla v roku 2004. V roku 2006 ju preložila do slovenského jazyka. Pred nedávnom jej na Slovensku vyšla ďaľšia kniha z cyklu Osobnosti - Ladislav Chudík.

Súťaž trvala od 27. augusta do 6. septembra 2009.

Odpoveď na súťažnú otázku pošlite na adresu: sutaz@moviemania.sk a do predmetu mailu napíšte Milan Kňažko.

Súťažná otázka znie:
Milan Kňažko v roku 2004 natočil kontroverzný americký horor, ktorý sa odohráva na Slovensku. Napíšte nám jeho názov.


Dôležité: Nezabudnite k odpovedi napísať aj kontaktné údaje (meno, adresa, PSČ, telefón) na zaslanie prípadnej výhry. Vami zadané údaje nebudú poskytnuté tretím osobám.

Email s odpoveďou posielajte len 1x, v prípade že bude poslaných viacero emailov z rovnakého emailového účtu alebo z viacerých emailových účtov s rovnakou poštovou adresou, z hľadiska fair-play budú tieto nadbytočné emaily vyradené zo súťaže.

Súťaž bola ukončená 6.septembra 2009. Výhercov zverejníme čoskoro. Zdroj:  MovieMania.sk Foto © archív
Odpoveď:
Meno a priezvisko:
Email:
Adresa:
 

Súvisiace články