Režisér Drew Goddard by mohol režírovať nového Spider-Mana

5.3.2015|Ivet Kollárová|
Režisér Drew Goddard by mohol režírovať nového Spider-Mana

Štúdiá MarvelSony nezaháľajú a po novom kontrakte sa naplno púšťajú do staro-nového projektu, filmovej série o Spider-Manovi. Najnovšie potvrdili, že majú záujem o režiséra Drewa Goddarda, ktorý by mal film režírovať a napísať k nemu aj scenár. Goddard bol donedávna spájaný s plánovaným „bočákom“ k filmu Spider-Man, filmom Sinister Six, ale vyzerá to tak, že Sony tento projekt odloží na dobu neurčitú a radšej sa bude venovať obnove slávy filmov o Spider-Manovi.

Ako bolo nedávno oznámené, Sony Pictures, ktoré zastrešovalo filmovú sériu o pavúčom mužovi od roku 1999, sa spojilo so štúdiami Marvel a spoločne chcú na plátna kín priniesť novú verziu filmu Spider-Man. Na začiatok by sa mal nový Spider-Man objaviť v niektorom s marvelovských filmov.

Nový Spider-Man by mal dostať aj novú tvár, keďže ostatný predstaviteľ pavúčieho muža, Andrew Garfield sa v novom filme už neobjaví. Štúdiá tak hľadajú nového hlavného predstaviteľa, a príbeh filmu by sa mal s najväčšou pravdepodobnosťou odohrávať opäť na strednej škole. Zatiaľ nepomenovaný film o Spider-Manovi má premiéru naplánovanú na 28. júl 2017.

Producentmi rebootu sú za Marvel, Kevin Feige a za Sony jeho bývalá predsedníčka, Amy Pascal. Výkonným producentom filmu je Matt Tolmach.

Drew Goddard je známy predovšetkým svojím režisérskym debutom z roku 2012, hororovým filmom The Cabin in the Woods. Podieľal sa na scenári a je výkonným producentom série stanice Netflix, Daredevil. A naposledy napísal scenár pre nový film režiséra Ridleyho Scotta, film The Martian.

Zdroj:  hollywoodreporter.com Foto © Depositphotos

Odporúčané články