Televízne tipy na štvrtý februárový víkend

21.2.2020|Marko Aust|

Víkend je opäť pred nami, prinášame našu pravidelnú várku televíznych tipov.

Na piatkový večer si určite nenechajte ujsť drámu od Pedra Almodóvara s názvom Julieta (21:30h, Dvojka). Režisér vychádza z knižnej predlohy Runway od držiteľky Nobelovej ceny, Alice Munro. Snímka zobrazuje príbeh osudom skúšanej ženy, ktorá žije so svojou dcérou a mužom. Jej muž Xoan zomrie a matka s dcérou sú poznačené smútkom. Po čase jej dcéra Anti odchádza z domu, Julieta psychicky situáciu nezvláda. Julieta sa vracia vo svojich spomienkách, a čaká na príležitosť začať odznova.

Sobotu si môžete spríjemniť českou komédiou Dvě něvesty a jedna svatba (20:30h, Markíza) od režiséra Tomáša Svobodu. Hlavná hrdinka Marie v podaní Anny Polívkovej je typická mestská singl, pracuje ako úspešná televízna moderátorka, avšak vo vzťahoch má smolu, priťahuje iba hlupákov. Naopak jej sestra Karolína (Ester Geislerová) už pravého našla a plánuje svadbu. Celá vec má háčik, sestrin snúbenec je Máriina stará láska.

Na záver víkendu máme tip na životopisnú kriminálnu drámu Veľká hra (22:40h, JOJ). Mladá talentovaná lyžiarka Molly vymenila svoju kariéru za lukratívnejšie hazardné hry. Prevádzkovala sieť tajných herní, kam chodili utrácať státisíce dolárov slávni športovci, finanční magnáti či smotánka. Časom sa však jej klientela rozšírila aj o členov ruskej mafie, a o Molly sa začína zaujímať tajná služba. V slovenských kinách bola snímka distribuovaná pod názvom Molly a jej hra.

Prajeme príjemný víkend.

  Foto © Forum Film Slovakia/Magic Box

Súvisiace články