Televízne tipy na prvý aprilový víkend

3.4.2020|Marko Aust|

V týchto ťažkých časoch, keď celý svet bojuje proti šíreniu koronavírusu, sa v rámci opatrení zrušili športové i kultúrne podujatia, treba zostať doma a von ísť len v nevyhnutných prípadoch.

Domácu karanténu môžete využiť na sledovanie bohatej ponuky filmov a seriálov na streamovacích staniciach, viac sme písali v tomto článku. Ak z rôznych dôvodov nepoužívate tieto streamovacie služby, máme tu pre vás televízne tipy na staniciach, ktoré sú voľné dostupné pre väčšinu ľudí.

Na piatkový večer máme tip na akčný film Bourneov odkaz (20:30h, Markíza), ktorý nadväzuje na pôvodnú trilógiu s Mattom Damonom. V hlavných úlohach sa predstavia Jeremy Renner, Rachel Weisz a Edward Norton. Viac sme o tejto snímke písali vo filmovej recenzii Bourneov odkaz.

Sobotnajšie poobedie si môžete spríjemniť klasickou francúzskou komédiou Kopyto (16:10h, Jednotka) s osvedčenou hereckou dvojicou Pierre Richard a Gérard Depardieu od režiséra Francisa Vebera, ktorý má na svojom konte viacero úspešných francúzskych komédii. Kdesi v Mexiku sa stratila dcéra bohatého priemyselníka a keď detektív Campana dostane na výpomoc smoliara a popletu Perrina, neuveriteľné dobrodružstvo sa môže začať.

Nedeľný večer poteší hlavne milovníkov klasických anglických detektívok. Určite si nenechajte ujsť najnovšie spracovanie detektívky od Agathy Christie s názvom Vražda v Orient Exprese (20:35h, JOJ). Vlak sa stane dejiskom vraždy a podozrivý je každý. Detektív Hercule Poirot musí využiť všetok svoj dôvtip a um, aby prípad vyriešil. Viac si prečítajte v našej filmovej recenzii.

Prajeme vám príjemný víkend, a dávajte si na seba pozor. Spoločne to zvládneme!

  Foto © Gaumont/CinemArt

Súvisiace články