HODNOTENIE

RobertHolik
borovska
guri
K tretej Dobe ladovej som pristupoval opatrne - dvojka sice zarobila celosvetovo obrovske peniaze, no bola slaba. Bude trojka to iste len v 3D? Kdeze!! Trojka je plna napadov, je vtipna, je zabavna a u mna jej chyba iba kusok, aby dosiahla svojou urovnou jednotku z roku 2002.
Robertin
Jednoducho super! Vevericka je nesmrtelna a nikdy nesklame. Potesila ma postavicka (neviem ake to bolo zvieratko) nieco na obraz pirata, dobrodruh, sem-tam pri zmysloch a ochotne sa postavi voci vsetkemu. Vtipne dobrodruzstvo, clovek sa schuti zasmeje. V hodne na rodinnu navstevu kina!
OReX
Tvorcovia si opäť dali záležať a je to na výsledku aj patrične poznať. Celý príbeh, situácie, rozmanité scény a postavy spôsobili, že sa toto pokračovanie dá označiť za plnohodnotné, dokonca vo mne zanechalo pocit, že je to snáď aj najlepší diel celej trilógie. Kvalitu zážitku isto umocňuje aj 3D spracovanie, ktoré síce sem tam zneprehľadnilo scény resp. rýchlo-pohybujúce sa postavy v popredí úplne rozostrilo avšak takýchto momentov sa vyskytlo naozaj málo. Intenzita vtipov, gagov, grimás a spomalených záberov nepoľavila ani na chvíľu a Ice Age 3 si teda zachovalo svoj očakávaný štandard. Kvalitné hudobné spracovanie iba umocnilo zážitok a slovenský dabing sa v tomto prípade naozaj vydaril. Ako je už v poslednej dobe zaužívané spracovať celovečerné animáky pre širšie spektrum divákov aj v tomto prípade si v príbehu či už rodič alebo dieťa nájdu to svoje a isto neoľutujú čas strávený v kinosále.
Evangeline