HODNOTENIE

tom88
Priemerný film, ktorý nemá čo ponúknuť okrem prestreliek a krvavých momentov pre šialených fanúšikov. Herecky veľmi nevýrazné, dejovo priamočiare, chvíľami neprehľadné a kŕčovité. Kamera je roztrasená a tým pádom neprehľadná akcia, inak vizuál veľmi pekný a navyše zopár veľmi efektných miest, kde bolo konečne vidieť tých 33 miliónov. Na jeden nudný večer film celkom ujde, ale opätovné pozeranie zrejme nehrozí. 60%
guri
peto166
prepac ale podla mna si az prilis prisny!!! mne osobne sa ten film pacil!!! a trufnem si povedat ze relativne dost.. :D aj ked nepopieram ze niektore sceny boli az prehnane (napr. spominany kamelot alebo ten vybuch autobusu) ale celkovo sa mi ten film pacil a ludom ktory mate radi akcne scifi urcite odporucam pozriet si ho!!! ;)
OReX
Neviem preco ale mam pocit, ze v poslednej dobe uplne pretiekol hrniec s B,C a Dckovymi zombie filmami. Da sa vobec este natocit dobry film tohto zanru? Po tom, co predviedli v poslednom Resident Evil 3 uz neverim, ze ano. Dommsday mi pripomina taku postkatastrofalnu atmosferu Madmaxa avsak na tuto dobu je to uz dost trapne a film neponuka nic, co by nas ohurilo (azda len uplne vylestene, nadupane sportove auto zamknute v kontaineri, ktore dokaze nastartovat na prvy krat po XX rokoch, zvladnut divoku nahanacku a potom prerazit bez viditelneho poskodenia autobus ktory okamzite z nepochopitelnych dovodov exploduje). Napad zly, herecke obsadenie opat metodou nahodneho vyberu a spracovanie ***** (sklbit zombie + kulturu Vodneho sveta a doby krala Artusa to uz je podla mna privela)