Osobnosť Willem Dafoe
Willem Dafoe
Fotogaléria (3) | Video (1) | Články (1)

Dátum narodenia:

22.7.1955

Herecká filmografia
Aquaman2018
Nuidis Vulko
Vražda v Orient exprese2017
Gerhard Hardman
7 sestier2017
Terrence Settman
Liga Spravodlivosti2017
Nuidis Vulko
The Florida Project2017
Bobby
Veľký čínsky múr2016
Grandhotel Budpešť2014
Jopling
Nymfomanka II.2014
L
Bad Country2014
Bud Carter
John Wick2014
Marcus
Pasolini2014
Pier Paolo Pasolini
Na vine sú hviezdy2014
Peter Van Houten
Najhľadanejší muž2014
Tommy Brue
Ohnivý kruh2013
Out Of The Furnace2013
John Petty
Nymfomanka I.2013
L
John Carter: Medzi dvoma svetmi2012
Tars Tarkas
Antikrist2009
Muž
Prach času2008
Pán A.
Spojenec2006
Kapitán John Darius
Hľadáme ydol2006
Chief of Staff
Manderlay2005
Grace\'s Father
Spider-Man 22004
Green Goblin / Norman Osborn
Vtedy v Mexiku2003
Barillo
Zúčtovanie2003
Martin
Spider-Man2002
Green Goblin / Norman Osborn
Anglický pacient1996
David Caravaggio
Jasné nebezpečenstvo1994
John Clark
Čata1986
seržant Elias