Vyšli prvé trailery k filmom Hellboy, Muži v čiernom: Globálna hrozba, či Us

25.12.2018|Ivet Kollárová|

Štúdia Sony Pictures, LionsgateUniversal Pictures vyslali do sveta prvé upútavky svojich očakávaných noviniek.

Us – Universal Pictures

Po prekvapivom úspechu filmu Uteč, ktorému sa tento rok podarilo vyhrať Oscara za najlepší originál scenár, prichádza jeho režisér Jordan Peele s ďalšou hororovou novinkou. A pokiaľ sa film Uteč zaoberal rasizmom v spoločnosti, film Us je zameraný na ľudí a na: „jednoduchý fakt, že našim najväčším nepriateľom sme my sami.“ Peeleho novinka sa zameriava na rodinku, ktorú prenasledujú a terorizujú jej identickí dvojníci.

V hlavných úlohách rodičov sa predstavia Lupita Nyong’oWinston Duke. Ich deti si zahrali Evan AlexShahadi Wright-Joseph. Okrem nich vo filme uvidíme aj Elisabeth Moss, či Tima Heideckera.

Film Us sa v našich kinách premieta od 28. marca 2019.

Hellboy – Lionsgate 

Nového spracovania sa dostalo pekelnému komiksu od Mika Mignola, o ktoré sa postaral režisér Neil Marshall. A ako samotný démon z pekiel, Hellboy bojuje ako za ľudí, tak za seba proti najtemnejším silám.

V reboote filmu od Guillerma del Tora sa ako nový Hellboy predstaví David Harbour, známy zo seriálu Stranger Things. Okrem neho si vo filme zahrajú aj Milla Jovovich, Sasha Lane, Penelope Mitchell, či Daniel Dea Kim.

Film Hellboy uvidíme v našich kinách od 11. apríla 2019.

Muži v čiernom: Globálna hrozba (Men in Black: International) – Sony Pictures Entertainment

V réžii F. Garyho Graya sa v lete na plátna kín vráti tajná organizácia, ktorá pre nič netušiacich ľudí ochraňuje svet pred dotieravými mimozemskými jedincami, ktorí na seba berú ľudskú podobu, vtierajú sa medzi ľudí a páchajú zločinecké aktivity. Tentokrát si MIB bude musieť poradiť so špiónom v ich vlastných radách. 

V novom spracovaní Mužov v čiernom síce neuvidíme Willa SmithaTommyho Lee Jonesa, za to ich v úlohách agentov M a H nahradia Tessa ThompsonChris Hemsworth. V úlohe vedúcej organizácie MIB, agentky O sa predstaví Emma Thompson. V jednej z úloh, pravdepodobne zlého, mimozemského špeha, sa predstaví aj Rebecca Ferguson.

Film Muži v čiernom: Globálna hrozba príde do našich kín 13. júna 2019.

Zdroj:  youtube.com Foto © Depositphotos/Sony Pictures Entertainment/Universal/Lionsgate/youtube

Súvisiace články