Nové trailery k Once Upon a Time in Hollywood, Stranger Things 3, Lucy in the Sky a Toy Story 4

20.3.2019|Ivet Kollárová|
Nové trailery k Once Upon a Time in Hollywood, Stranger Things 3, Lucy in the Sky a Toy Story 4

Štúdia Sony Pictures Entertainment, Fox Searchlight, Disney/Pixar a stanica Netflix zverejnili prvé upútavky k svojim očakávaným novinkám.

Once Upon a Time in Hollywood réžia Quentin Tarantino

Quentin na svojom 9. filme neúnavne pracuje dňom a nocou, aby ho stihol premiérovať na blížiacom sa MFF Cannes. Uvidíme, či sa mu to podarí, po včerajších plagátoch, stihol dať dohromady aj prvý teaser k filmu, ktorý vzdáva hold Hollywoodu a posledným momentom jeho zlatej éry. Film sa odohráva v roku 1969 v LA a sleduje televíznu hviezdu Ricka Daltona a jeho kaskadéra Cliffa Bootha, ktorí sa snažia preraziť v biznise, ktorý už nie je, čo býval.

V hlavných úlohách Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Timothy Olyphant, Emile Hirsch, Damien Lewis, Al Pacino, Kurt Russell, Luke Perry, či Dakota Fanning.

Film Once Upon a Time in Hollywood príde do našich kín 8. augusta.

Lucy in the Sky réžia Noah Hawley

Natalie Portman sa predstaví ako astronautka Lucy Cola v dráme voľne natočenej podľa skutočnej udalosti, ktorá sa vracia na Zem po dlhej misii, pri ktorej zažila nadprirodzenú skúsenosť a má problém znovu nadviazať kontakt ako so svojou rodinou, tak s reálnym svetom. Na pozadí toho všetkého sa jej rúca aj jej vzťah s milencom, čo vyústi do nečakaných udalostí. Hawley je známy najmä režírovaním epizód pre seriály ako Fargo, či Legion.

Film je inšpirovaný epizódou zo života astronautky NASA Lisy Nowak, ktorá cestovala z Houstonu do Orlanda s nožom a zbraňou, aby tam konfrontovala milenca, rovnako astronauta Billa Oefeleina a jeho novú priateľku. Okrem Portman si vo filme zahrajú aj Jon Hamm, Dan Stevens, Ellen Burstyn, či Zazie Beetz.

Film Lucy in the Sky presný dátum premiéry stanovený zatiaľ nemá, no mala by byť niekedy koncom roka.

Toy Story 4: Príbeh hračiek réžia Josh Cooley

Už po štvrtý krát sa na plátnach kín objavia dvaja nerozluční kamaráti, Buzz Rakeťák a kovboj Woody, s ktorými opäť raz prežijeme neopakovateľné dobrodružstvo. Tentokrát aj s dievčatkom Bonnie a novou hračkou v ensámbly, Forkym, ktorému sa to celé nejak nepozdáva.

Film Toy Story 4: Príbeh hračiek príde do našich kín 8. augusta.

Stranger Things Season 3 autori Matt a Ross Dufferovci

Fanúšikovia sveta „Upside Down“ sa určite tešia na leto, kedy sa aj s partiou, tentokrát už mladých teenagerov a Eleven vrátia do mestečka Hawkins, kde budú musieť čeliť ešte väčšiemu zlu ako doteraz. Pretože jedno leto, zmení úplne všetko. V hlavných úlohách mladého tímu Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah SchnappSadie Sink. Uvidíme aj Winonu Ryder, Davida Harboura, Natalie Dyer, Charlieho Heatona, či Dacreho Montgomeryho.

Tretia séria seriálu Stranger Things bude mať na Netflixe premiéru 4. júla.

Zdroj:  youtube Foto © Depositphotos/SonyPictures/FoxSearchlight/Pixar/Disney/Netflix

Súvisiace články